Tilbyr boligrente på 1,9 prosent - men kun til LO-ungdommen

Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Sparebanken Nord-Norge varsler om rentekutt til LO-ungdom.

- Kampen om de nordnorske boliglånskundene er tøff og vi varslet allerede før påske at vi vil spisse tilbudet til våre kunder. SpareBank 1 Nord-Norge skal alltid være konkurransedyktig, også på pris. La det være helt klart; det skal lønne seg å velge nordnorsk, sier SpareBank 1 Nord-Norges konserndirektør for salg og kunderelasjoner, Ronni Møller Pettersen i en pressemelding.

Da Norges Bank før påske satte ned styringsrenten med 0,25 prosentpoeng var Sparebanken Nord-Norge først ute og meldte at de ville følge etter sentralbanken.

Fredag melder den nordnorske banken om et sjarmoffensiv rettet mot LO-organisert ungdom. Der kutter banken med 0,30 prosentpoeng og gir LO-medlemmer under 34 år bankens beste boliglånsrente: 1,9 prosent.

- Konkurransen om de unge kundene er knallhard. Gjennom vår avtale med LO, har vi et av markedets beste rentetilbud til unge LO-medlemmer. Samtidig er vi svært konkurransedyktig også for øvrige kunder, sier Møller Pettersen i pressemeldingen.

Mange muligheter

Konserndirektøren påpeker imidlertid at rekordlave renter ikke nødvendigvis bare er positivt.

- Som landsdelsbank er vi opptatt av å gi gode råd til våre kunder. Derfor skal vi også være oppmerksomme på at en styringsrente på 0,5 prosent er et negativt signal for norsk økonomi. Vi anbefaler ikke kundene våre å bruke rentepengene til økt forbruk. Vi opplever at stadig flere ønsker å benytte muligheten til å bygge en økonomisk buffer ved å øke sparingen sin. Våre rådgivere er parat dersom kundene trenger god økonomisk rådgivning, sier Ronni Møller Pettersen.

Artikkeltags