Gå til sidens hovedinnhold

Jubel i Bodø over ny direkterute: - Vi har jobbet intenst i et par år for å få dette til

Artikkelen er over 3 år gammel
(Nordlys)

Det er Apollo som starter flyvningene fra Bodø til den nye feriefavoritten Kroatia.

Totalt vil nordlendingene få hele 16 ulike reisemål, 123 hoteller og skjærgårdscruise og velge i mellom.

- Endelig! For Apollo har det alltid vært viktig å ha et godt og bredt tilbud fra hele Norge, og vi vet at det lenge har vært ønsket et direktefly fra Bodø til Kroatia. Vi har jobbet intenst i et par år nå for å få det til – så nå er vi både glade og stolte, sier en storfornøyd Erik Haug, administrerende direktør i Apollo.

Den nye flyvningen vil gå fra Bodø til Split hver onsdag fra 27. juni til 8. august neste år.

Kroatia er et meget populært reisemål. Hele 50 000 nordmenn ferierte her i sommer – en økning på over 50 prosent sammenliknet med fjoråret. «Alle» ville til Kroatia, og samtlige av Apollos mest populære hoteller ble fylt opp allerede før påske.

Til sommeren satser derfor reisearrangøren ytterligere og Haug er ikke i tvil om at suksessen vil fortsette – spesielt nå som nordlendingene også kommer seg lett avgårde.

Kommersiell sjef ved Avinor Bodø Lufthavn, Marthe Andersen, deler Apollo-sjefens entusiasme:

- Endelig kan nordlendingene i vår region reise direkte til Kroatia! Vi mottar jevnlig henvendelser fra publikum som ønsker å reise direkte til denne flotte destinasjonen. Vi er sikre på at dette blir en suksess og at det vil bli fulle fly til Split og Kroatia, så her er det bare å være tidlig ute med bookingen for å sikre seg plass til neste sommer, sier hun.

Kommentarer til denne saken