Consto skal bygge 26 leiligheter på taket av forretningsbygg

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Consto har sikret seg oppdraget å bygget 26 leiligheter i fire etasjer på taket av et forretningsbygg i Narvik - en gang Nord-Norges største.

DEL

TROMSØ (Nord24.no): Totalentreprisekontakten med utbyggeren, Kubera AS, er på cirka 60 millioner kroner (eks mva), ifølge en pressemelding.

Byggestart er 1. mai 2018 med 13 måneders byggetid for leilighetene i Narvik.

Frydenlund terrasse, oppføres i tre fulle etasjer, samt en tilbaketrukket toppetasje, med tre leiligheter.

Fulldrift i byggeperioden

Første fase blir å forsterke fundamenteringen med nye søyler gjennom eksisterende bygg til fjell.
- Det litt spesielle er at bygget skal være i full drift i  byggeperioden, noe som krever ekstra fokus på planlegging og sikkerhet, opplyser Geir Bjørn Soleng, prosjektsjef i Constom ifølge meldingen.
Leietakere er Prix dagligvarebutikk, apotek, legesenter, frisør, samt bowlinghall/lekeland/kafe.

Mange interessenter til boligene  

Boligprosjektet markedsføres som Frydenlund Terrasse. Utbyggeren, Kubera, opplyser at de har mange interessenter på listen, etter at prosjektet ble lansert for fire år siden.

 - Veien frem har vært lang, medgir Gunnar Skålvold, daglig leder i Kubera AS, men fjorten dager etter at prosjektet fikk rammetillatelse, har allerede 16 interessenter meldt at de kjøper leilighet i prosjektet, ifølge meldingen.
Domusbygget var da det ble tatt i bruk i 1975, Nord-Norges største forretningsbygg med en grunnflate på 3.000 kvadratmeter. 

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken