Gå til sidens hovedinnhold

Utbyggeren i Tromsø: – Det er ingenting i veien med denne plassen

Artikkelen er over 3 år gammel

Ingen feilkonstruksjon, lover boligutvikleren.

(Nordlys)

Den ser unektelig merkelig ut, parkeringsplassen nede i parkeringsanlegget til et av sameiene på Workinntoppen i Tromsø.

Men nei, det er ingen feilkonstruksjon. Det forklarer prosjektleder og daglig leder for Workinntoppen-prosjektet i selskapet Profier, Sjur Hanserud.

– Det er ingenting i veien med parkeringsplassen. Om du kjører inn på siden av stolpen, så fungerer det som en helt vanlig parkeringsplass, sier Hanserud.

– Kan nok se litt morsom ut

Handikapplassene er nemlig bredere enn en vanlig parkeringsplass. Det er derfor god nok plass til å komme seg inn på siden av stolpen.

– En bil er jo ikke bredere selv om den er tilpasset noen med et handikap. Er det en heis på bilen, så går man enten ut på siden eller bak. Det skal ikke være noen problemer å bruke den, sier Hanserud.

Men prosjektlederen medgir at parkeringsplassen er av den spesielle sorten.

– Den kan nok se litt morsom ut. Men jeg tok dette opp med arkitekten da det ble tegnet. Han forsikret meg den gang om at stolpen ikke er til hinder for parkering.

Boligutvikleren har til gode å få tilbakemeldinger på at handikapplassen har medført problemer for gjester eller beboere.

– Men er det et stort problem, så kan vi eventuelt gjøre noe med merkingen, sier Hanserud.

Stort prosjekt

Eiendomsutvikleren Profier, som eies 80 prosent av Bjørn Rune Gjelsten, står bak Workinntoppen-prosjektet – et prosjekt som stadig vokser. Om lag 200 leiligheter er allerede innflyttet. Ytterligere 105 står snart klar.

Til slutt skal Profier ha bygget over 400 leiligheter i toppen av Workinnmarka.

 

– Det er et prosjekt som går som forventet, sier prosjektleder Hanserud, som ikke nødvendigvis ser den enorme profitten i Workintoppen-prosjektet.

– Det er dyrt å bygge i Tromsø. Det blir først og fremst et veldig fint prosjekt.

Går salget som det har gjort til nå, vil hele Profiers arbeid være ferdig innen 2–3 år, anslår prosjektlederen.

Tromsøfirma med helt enorm kontrakt: - Verdt rundt 2 milliarder kroner!  

Kommentarer til denne saken