Han blir ny styreleder i Buktafestivalen

Artikkelen er over 2 år gammel

- Gleder meg til fortsettelsen.

DEL

Stein Windfeldt blir Buktafestivalens nye styreleder. Windfeldt har fram til nå vær styremedlem, og tar nå over roret etter André Løvik som fratrer etter seks år i lederstolen. 

- Jeg gleder meg til å fortsette i styret, nå i en ny rolle, sier Winfeldti en pressemelding.

Windfeldt er til daglig seniorrådgiver i Bedriftskompetanse. Han er svært fornøyd med årets festivalgjennomføring.

- Vi har mange planer for veien videre. Og med det nye styret har vi en god blanding av dyktige Bukta-folk med masse erfaring og noen nye som bringer med seg nye impulser, sier han.

De to nye representantene er Ove Johansen og Rebekka Brox Liabø. Johansen jobber i Hurtigruten med strategi og analyse. Han har tidligere vært involvert i festivalen - som frivillig.

Brox Liabø er pedagog og forfatter. Hun driver Rulleramp som tilbyr skriveverksted og foredrag og utvikler kunstopplevelser med fokus på tekst. Hun er også primus motor for prosjektet Snakk for deg sjøl.

- Buktafestivalen er svært fornøyd med å få Stein med som leder av styret og mener vi vil bli styrket som organisasjon med Steins kompetanse innen blant annet strategisk rådgiving, merkevarebygging, organisasjonsutvikling, prosjekt- og prosessledelse, skriver festivalen i pressemeldingen.

Dette er styret:

Stein Windfeldt - styreleder

Anne Grethe Skavhaug - styremedlem

Anton Haugan - styremedlem

Helga Bjørk Thorsteinsdottir - styremedlem

Ove Johansen - styremedlem

Rebekka Brox Liabø - varamedlem

Sandra Aminda Indahl - varamedlem

Artikkeltags