Tromsø-firma satser hos Söta bror - overtar selskap

SATSER I SVERIGE: Fra venstre: Styreleder i Consto AB, Michael Johansson, adm. direktør i Consto AS, Hans Kristian Seterlund og VD i Consto AB/Byggbolaget i Värmland AB, Lasse Vikström satser i Sverige gjennom overtakelse av selskap som driver blant annet med prosjektering og byggeledelse.

SATSER I SVERIGE: Fra venstre: Styreleder i Consto AB, Michael Johansson, adm. direktør i Consto AS, Hans Kristian Seterlund og VD i Consto AB/Byggbolaget i Värmland AB, Lasse Vikström satser i Sverige gjennom overtakelse av selskap som driver blant annet med prosjektering og byggeledelse. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Consto satser i Stocholm, kjøper selskap med 11 ansatte i Sollentuna i Stockholm.

DEL

(Nord24.no) Det skriver Consto i en pressemelding.

Entreprenørkonsernet Consto hadde en samlet omsetning i 2016 på over fire milliarder kroner. Det er en økning på nær 1,5 milliarder kroner fra året før. 470 millioner kroner av inntektene er i Sverige.

Nå satser de videre i Sverige. Gjennom oppkjøpet av Byggbolaget i Värmland AB i Kalstad startet de Sverige-investeringenen høsten 2016. Nå satser de videre gjennom overtakelsen av byggeleder- og prosjektutviklingsselskapet New Construction Konsult AB, med hovedkontor i Sollentuna i Stockholm. Selskapet har 11 ansatte og endrer navn til Consto Öst AB, inngår dermed som datterselska i Consto AB, sammen med Byggbolaget i Värmland AB.

 - Consto har en god utvikling i Sverige, og vi tror på en omsetning i 2017 på ca. 1,5 milliarder kroner, sier VD Lasse Vikström i Consto AB i pressemeldingen.

Ifølge Vikström har Consto flere prosjekter på gang i Stockholmsområdet.

- Dette er et ledd i vår satsning i Sverige, sier  adm. direktør Hans Kristian Seterlund i Consto AS.  Han er godt fornøyd med utviklingen for Constos svenske satsning. - Med de mange oppdrag som kommer i Sverige er det helt avgjørende å sikre kapasitet med dyktige prosjekt- og anleggsledere, samtidig som vi har ledelse med gode nettverk i markedet. Jeg er ikke i tvil om at forutsetningen for å lykkes som entreprenør i Sverige, er å bygge opp virksomheten med svensk ledelse og svensk kultur, sier Hans Kr. Seterlund.

Artikkeltags