Gå til sidens hovedinnhold

Extra svarer Rema: Innfører 11 prosent rabatt

Artikkelen er over 4 år gammel

Coops billigvarekjede Extra svarer Rema på direkten. De innfører nå en rabatt på 11 prosent på frukt og grønt fra alle som bruker Coop-appen fra og med i dag.

OSLO (Nettavisen): Som en del av Remas Æ-satsing, melder Rema 1000 at de innfører en rabatt på 10 prosent på frukt og grønt, samt ti prosent rabatt på de ti varene kunden kjøper mest av.

- Vi har lovet å være billigst og det skal vi være. Vi innfører dermed 11 prosent rabatt på lavpriskjedene Extra og Obs for alle som bruker appen vår. Det gjelder fra i dag, sier kommunikasjonsdirektør Bjørn Takle Friis i Coop til Nettavisen.

-Pinlig

Rabatten på 10 prosent på frukt og grønt for Remas fordelskunder er på sin side et motsvar til rabatten på opp til 9,5 prosent på frukt og grønt som Kiwi Pluss-kunder får. Rema går i strupen på Coop Medlem og Trumf med Æ

Friis omtaler Remas Æ-satsing som "bare pinlig". 

- Med tanke på til hvor høyt de har gått ut er dette et mageplask. Coop har drevet med dette i 150 år gjennom medlemsprogrammet vårt. Det Rema kommer med er verken er revolusjonerende eller banebrytende, sier Friis.

- Ikke bekymret

Han viser til at Coop-medlemme allerede får 20 prosent rabatt på de varene man handler mest gjennom kuponger i Coop-appen. I appen tilbyr de dessuten gratisprodukter hver måned.

Friis bedyrer at han ikke er bekymret for priskrigen i dagligvaremarkedet.

- Coop gjør det bra for tiden og vi har en eventyrlig vekst. En del av veksten skyldes av vi er tøffe på pris og det vil vi fortsette å være, sier Friis.

Nettavisen har foreløpig ikke fått svar fra Rema 1000. 

Kommentarer til denne saken