Gå til sidens hovedinnhold

Troms-selskap med ni ansatte kjøpt opp av gigant: - Vi sikrer spisskompetanse

Artikkelen er over 3 år gammel

Consto Anlegg Nord med strategisk oppkjøp av maskinentreprenøren Codem

Fra 1. november 2017 innlemmes maskinentreprenørselskapet, Codem AS, fra Kåfjord i Troms i Consto Anlegg Nord AS.  Selskapet har ni ansatte, hvorav syv fagarbeidere, som alle blir ansatt i Consto Anlegg Nord.

-  Dette er et strategisk oppkjøp for å sikre oss bedre fagarbeider-kapasitet og spisskompetanse, opplyser daglig leder Svein-Erik Løvli i Consto Anlegg Nord i en pressemelding.

Codem AS utfører VA- og grunnarbeid og riveoppdrag i Nord-Norge. Selskapet er ett av få selskaper i Troms og Finnmark som er godkjent bedrift for innvendig og utvendig asbestsanering.

Consto Anlegg på offensiven i Nord-Norge

Daglig leder Svein-Erik Løvli er godt fornøyd med utviklingen for Constos anleggsvirksomhet i Nord-Norge.

- Strategien i anleggsmarkedet er å bygge opp slagkraft slik at vi kan bli en konkurransekraftig og attraktiv aktør også i anleggsmarkedet, sier Løvli i en pressemelding.

Anleggsselskapet har i sitt første skikkelige driftsår tre større oppdrag i arbeid: Nord-Tromsø Høydebasseng for Tromsø kommune, E8 Breivika havn for Statens Vegvesen og grunnarbeider for boligprosjektet Bjerkaker sjøpark i Tromsø der Consto er totalentreprenør.

- Vi regner med en omsetning på ca. 150 millioner kroner i 2017, men har helt klart større ambisjoner, fastslår Svein-Erik Løvli i Consto Anlegg Nord AS.

Kommentarer til denne saken