Stig Asle Hanssen blir ny administrerende direktør i Ishavskraft. Men selv om hovedkontoret ligger i Alta – blir toppsjefen å pendle fra Tromsø.

- Vi har ingen planer om å flytte Ishavskraft sitt hovedkontor. Det ligger i Alta. Stig bor i Tromsø, men vil pendle mellom Tromsø og Alta, sier Erling Dalberg, styreleder i Ishavskraft.

Stig Asle Hanssen kommer fra stillingen som markedsdirektør i selskapet. Men har i en periode nå fungert som konstituert toppleder i Ishavskraft.

Hanssen har arbeidet i 15 år i Troms Kraft før han i 2008 ble tilsatt i Ishavskraft.

- Han har vært med å bygge og drive salgs- og kunderettet virksomhet helt siden strømmarkedet ble deregulert på begynnelsen av 90-tallet, skriver selskapet i en pressemelding.

- På vegne av styret er jeg meget tilfreds med at Hanssen har takket ja til stillingen, sier styreleder i Ishavskraft, Erling Dalberg, og legger til:

- Bransjen vil oppleve betydelige endringer de neste årene. Stig Hanssen har med sin solide kunnskap om bransjen og erfaring fra strategiarbeid, omstillingsarbeid og endringsledelse det som skal til for å utvikle selskapet videre, sier Dalberg.

Stig A. Hanssen sier han ser frem til å gripe mulighetene Ishavskraft har i strømmarkedet.

- Det er med stor ydmykhet jeg tar fatt på oppgaven med å lede Ishavskraft inn i en tid med store endringer i bransjen. En svært kompetent organisasjon har de siste årene løftet selskapet til å være en av de største kraftleverandørene i det norske markedet. Det er veldig inspirerende å jobbe sammen med gode kollegaer som hver dag brenner for å skape de beste kundeopplevelsene basert på fremtidsrettede og fornybare energiløsninger, sier Hanssen selv i pressemeldingen.