Gå til sidens hovedinnhold

Nå har han fått seg ny jobb

Artikkelen er over 3 år gammel

Fylkesrådet har ansatt Nils Arne Johnsen som ny næringssjef i Troms fylkeskommune.

Det melder Troms fylkeskommune i en pressemelding:

- Med Nils Arne Johnsen har Troms fått en meget erfaren og kompetent næringssjef, som jeg ser fram til å samarbeide med. Han har over år bygd seg opp kunnskap om behov og bevegelser innenfor næringsutvikling i det urbane arktisk, og jeg er derfor glad for at Johnsen nå skal bidra aktivt inn i fylkeskommunens samfunnsutviklerrolle, sier fylkesråd for kultur og næring i Troms, Sigrid Ina Simonsen (Ap) i pressemeldingen.

Nils Arne Johnsen er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole.

Johnsen har de siste ni årene jobbet som regiondirektør i konsulentselskapet Rambøll Norge AS, og senere med spesielt ansvar for det internasjonale arktiske markedet.

Før dette jobbet han i 17 år i Statens vegvesen, hvor han avsluttet perioden der som distriktsvegsjef i syv år. Johnsen har også en rekke styreverv på sin cv.

Det siste året har han drevet sitt eget konsulentselskap med rådgivning innen forretningsutvikling og samfunnsutvikling.

- Jeg har jobbet med samfunns- og næringsutvikling i hele mitt yrkesliv, og særlig innenfor privat sektor de siste årene. I prosjekter og møter med arktisk næringsliv både i Norge og internasjonalt, har jeg erfart det store potensial som finnes for nordnorske varer, tjenester, opplevelser og kompetanse. Samt hvor mange dyktige aktører det er som hver dag skaper verdier, og som ønsker å utvikle seg. Denne utviklingen ønsker jeg fortsatt å bidra til som næringssjef i Troms fylkeskommune, og jeg ser virkelig frem til å bidra med mitt inn i den samfunnsutviklerrollen som fylkeskommunen har i pendelen mellom privat og offentlig sektor, sier Nils Arne Johnsen.

Kommentarer til denne saken