Gå til sidens hovedinnhold

Nordnorsk kraftleverandør kan bli kåret til Europas beste på miljø

Artikkelen er over 6 år gammel

Ishavskraft

Onsdag ble kraftleverandøren Ishavskraft kåret til en av 16 nasjonale vinnere av European Business Awards (EBA) for beste bærekraft i selskapet. Nå er de med i konkurransen om å vinne den europeiske hovedprisen.

- Jeg er selvfølgelig svært stolt på vegne av selskapet og våre fantastiske ansatte, sier adm.dir Stig A. Hanssen i en pressemelding.

- Men mest stolt er jeg over alle kundene våre som gjennom å velge oss, gjør bevisste valg for å bidra med sitt i vår tids største globale utfordring, nemlig klimaendringene.

Det ligger en betydelig prosess bak kåringen. 32.000 selskaper i 33 land har blitt kontaktet. Ishavskraft får heder som følge av sitt miljø- og samfunnsengasjement gjennom mange år.

Ishavskraft

  • Ishavskraft AS er Nord-Norges største kraftleverandør, med en omsetning på 1,5 milliarder kroner.
  • Selskapet selger ren kraft fra fornybare energikilder som vann- og vind. Ishavskraft er sertifisert som Miljøfyrtårn og ISO 9001, 14001 og OHSAS 18001.

Frem til den europeiske kåringen i mai kan virksomheter og folk i hele Europa stemme på sine favoritter i de ulike kategoriene.

Ishavskraft vil produsere en film for å sanke stemmer.

- At vi også hjelper kundene våre å bruke mindre strøm kan kanskje virke som et paradoks, men det er en del av vår suksess, sier hansen.

Kommentarer til denne saken