Gå til sidens hovedinnhold

Tromsøselskap utvider - etablerer seg på Vestlandet

Artikkelen er over 3 år gammel
(Nordlys)

Tromsøselskapet Kuldeteknisk etablerer seg i Bergen. Det forteller de i en pressemelding. Kuldeteknisk er en av landets største entreprenører innen kuldeteknikk.

Selskapet ønsker nå å komme tettere på eksisterende og nye kunder på Vestlandet, og åpner derfor kontor i Bergen.

- Vestlandet er en spennende region, og et miljø med høye ambisjoner innen utvikling og teknologi. Vi ønsker å være til stede der det skjer. Dette er en del av vår strategi om bærekraftig vekst i de blå næringene, sier administrerende direktør Martin Schjølberg i Kuldeteknisk i pressemeldingen.

Martin ble lokket bort fra toppjobb i Oslo etter ett års forhandlinger - nå er han ny sjef i hurtigvoksende Tromsø-bedrift 

Bergensbaserte Snorre Bue blir daglig leder i datterselskapet i Bergen.

- Han og vi skal satse videre på organisk vekst. Vi regner med å være i gang i løpet av kort tid med et solid og erfarent team som er topp motivert til å bistå kundene våre.

Kuldeteknisk forteller at de allerede har en kobling til Bergen. Hovedaksjonæren er det aktive eierfondet Nord Kapitalforvaltning hvor bergensselskapet Argentum er en av de største investorene.

- Kuldeteknisk sin visjon er å ta en ledende posisjon nasjonalt og internasjonalt ved å stadig jakte på den perfekte temperatur. Skal vi nå våre mål må vi trekke til oss flinke folk som gjør oss i stand til være først ute med nyskapende løsninger og tjenester. Verdien i selskapet ligger først og fremst i den samlede kunnskapen og erfaringen blant våre ansatte – nå også på Vestlandet, avslutter Martin Schjølberg i Kuldeteknisk.

Kommentarer til denne saken