Gå til sidens hovedinnhold

De startet opp i fjor. Nå har de lokale nordnorske oppskriftene fått hylleplass hos Rema

Artikkelen er over 4 år gammel

Produserte 15 tonn i november.

Saltenlaks fra Fauske har i løpet av kort tid fått stor suksess med sine røykelaksprodukter. Merkevaren ble lansert for bare ett år siden, etter at Salten Aqua kjøpte opp selskapet og satset på merkevarebygging. I forrige måned satte de produksjonsrekord med 15 tonn røykte og gravede produkter direkte til forbruker.

-Normalt ligger vi på 12 tonn en god måned, sier daglig leder Yvonne Løvgalven i en pressemelding.

Og nå må de levere mer. Rema 1000 tar Saltenlaks inn i sortimentet rett i forkant av julehandelen.

Salgssjef John Skoglund i Rema 1000 sier kundene spurte etter produktet.

- Vi har jobbet lenge for å få på plass en avtale og nå er Saltenlaks kommet i hyllene. Spesielt morsomt er det jo at vi til stadighet har fått spørsmål fra kundene om vi ikke skal få dette merket i kjøledisken, sier han i en pressemelding fra Saltenlaks.

Saltenlaks er hedret med flere priser for sine produkter. De bruker tørrsalting og tradisjonelt håndtverk.

- For oss er det viktig å ikke bli større for fort. Vi vil uansett aldri gå på akkord med produksjonsmetodene, sier Løvgavlen som innser at gamle metoder tar tid.

Kommentarer til denne saken