Tromsø, klokken 0550: Melding om en person som gikk løs på en annen i området Tromsdalen. Politiet var i kontakt med begge samt vitner på stedet. Partene ble sendt hver til sitt.

Harstad, klokken 0330: Melding om en beruset person i byskillet, vedkommende ble ivaretatt av ambulansepersonell som kom til stedet.

Tromsø, ved 0320 tiden: Melding om flere slagsmål, på forskjellige steder i sentrum. Forholdene blir anmeldt og etterforskes.

Tromsø: En person anholdt etter han hadde slått til en vekter på et serveringssted. Vedkommende ble kjørt hjem av politiet, men vil bli anmeldt for forholdet.

Harstad: Politiet måtte pålegge en person å dempe musikken på en privat adresse. Vedkommende spilte så høyt at han var til sjenanse for naboer i området.

Harstad, klokken 0215: En person innbrakt av politiet etter å ha vært i slagsmål på et utested. Samme person hadde tidligere på kvelden vært involvert i lignende forhold.

Tromsø, klokken 0200: En ansatt ved et utested kontaktet politiet pga av slagsmål på stedet. Gjerningsmannen pålagt å forlate sentrum.

Tromsø, klokken 0155 kom det inn melding til politiet om en kvinne som hadde utvist agressiv adferd mot to andre personer på en privat adresse. Kvinnen var såpass beruset at hun måtte taes hand om av politiet.

Tromsø, klokken 0130: To personer ble anholdt av politiet etter slagsmål inne på et utested. Begge bortvist fra sentrum.

Tromsø, klokken 0050, bisto politiet en drosjesjåfør ved flyplassen. Passasjeren som var svært beruset sovnet i bilen, kunne ikke redegjøre for hvor han skulle. Kjørt hjem av politipatruljen

Gamnes: Utrykningspolitiet har avholdt trafikkontroll på Gamnes, Karlsøy. Fokus på hastighet. Resultat: 27 forenklede forelegg. Høyeste hastighet 70 km/t i 50 sone.

Tromsø/brantilløp: Brannvesen og politi har vært på Kræmer brygge etter melding om branntilløp i en vaskemaskin. Brannen ble slukket før brannmanskapen ankom stedet. Politiet har gjort åstedsundersøkelse og oppretter sak