Anitas Seafood vant nordnorsk kåring

Vinnerproduktet; tørrfisk torsk.

Vinnerproduktet; tørrfisk torsk.

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

MOSKENES (Lofotposten): Anitas Seafood på Sakrisøy i Moskenes, vant onsdag prisen for Nord-Norges mest nyskapende matprodukt i konkurransen Arktisk Verdiskaping i Bodø. Vinnerproduktet er tørrfisk torsk filet i biter.

Juryen sier følgende:

"Innovasjonen ligger i oppdeling, tilberedning og deisgn. Vi liker at emballasjen er gjennomsiktig og at den er rettet mot turisme for å ta med. Rustikk innspakning. Frister veldig til kjøp og positivt med serverdingsforslag og oppskrift festet til innpakningen."

Lofoten Gårdsysteri fikk 3. plass med sin ost Sommersnø.

"... God balanse mellom salt og syrlig, og litt avdempet geitemelksmak. En god ost hvor kvaliteten på fjellgeitemelken må være høy. Og det er den."

Lofoten Mat BA gratulerer dem begge.

- Skikkelig artig at et tørrfiskprodukt vant denne nordnorske konkurransen. Veldig artig også at det vant på innovasjon og nytenkning!, skriver de på sin Facebook-side.

Gratulasjonen går også til Hugo Vink og Marielle de Roos.

Lofotposten gratulerer også Anitas Seafood og Lofoten Gårsysteri.

Artikkeltags