Liv har fått ny sjefsjobb

NY JOBB: Liv Brandvoll er ny daglig leder i Ungt Entreprenørskap.

NY JOBB: Liv Brandvoll er ny daglig leder i Ungt Entreprenørskap. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Hun har 15 års erfaring fra mediebransjen, en rekke styreverv og har tatt utdanning i Frankrike, Australia og Norge. Nå har Liv Brandvoll fått ny sjefsjobb.

DEL

TROMSØ (Nord24.no): Liv Brandvoll ny daglig leder i Ungt Entreprenørskap Troms. Hun kommer fra jobb i mediebedriften iTromsø.

- Jeg har hele tiden vært opptatt av Nord-Norge og de mulighetene som ligger i landsdelen vår, sier Liv Brandvoll, ifølge en pressemelding.

- Selv om Nord-Norge har vind i seilene med reiseliv og havnæring, trenger vi mange flere mennesker med gode ideer for å takle de utfordringene som kommer. I mediebransjen har vi allerede møtt på mange av dem. Det er viktig at vi forstår at vi må endre og innovere for å overleve. Ungt Entreprenørskap er et kjempeviktig verktøy for å klare dette.

- Vi er svært glade for å ha knyttet til oss Liv Brandvoll som ny daglig leder i Ungt Entreprenørskap Troms, sier styreleder Kurt Sverre Knudtsen, ifølge meldingen.

Liv Brandvoll har jobbet som Salgsdirektør hos Mediehuset iTromsø de siste 5 årene, og har totalt 15 års erfaring fra mediebransjen, både lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Hun sitter i dag i styret til Midnight Sun Marathon og iNord. Brandvoll har en Bachelor i Økonomi og Administrasjon, Master of Science, i Internasjonal Markedsføring, og har tatt utdanning i Frankrike, Australia og Norge.

Ungt Entreprenørskap (UE) er en ideell, landsdekkende organisasjon som i samspill med skoleverket, næringslivet og andre aktører jobber for å utvikle barn og unges kreativitet, skaperglede og tro på seg selv. 

UE Troms: 
• tilbyr et tyvetalls pedagogiske programmer – fra grunnskolen til høyere utdanning. 
• bidrar til å bygge opp elevers og studenters entreprenørskapskompetanse. 
• gjennomførte 12 932 elev- og studentaktiviteter i 2017.  
• engasjerte 3466 personer fra arbeids- og næringsliv i entreprenørskapsaktiviteter i skolen.  
• har samarbeidspartnere fra offentlig sektor og privat næringsliv. 

Artikkeltags