Gå til sidens hovedinnhold

Monalf har etablert nytt selskap

Artikkelen er over 4 år gammel

Nyregistrerte RYDDEMAGI AS  skal drive profesjonell ryddehjelp til private og bedrifter i form av praktisk hjelp og nettkurs. Daglig leder er Bjørg Anita Såtendal.

FLØIFJELL BORETTSLAG er nyregistrering i Foretaksregisteret. Borettslaget holder til i Storbakkvegen 41 i Tromsdalen. BOLIGBYGGELAGET NORD er valgt som forretningsfører. Styrets leder er Stig Tore Johnsen, mens Pål Kristian Jensen og Einar Sørensen er styremedlemmer.

Monalf Figenschau har etablert selskapet MOFI HOLDING AS. Aksjeselskapet skal drive investering i eiendom og aksjer.

HEAVY RENTAL AS er stiftet i Åslivegen 31 i Tromsø.  Formålet er kjøp, salg og utleie av anleggsmaskiner. Styrets leder er Erlend Workinn mens Simen Andre Workinn er styremedlem.

GUNGE VVS AS med adresse i Karlsøyvegen 1B i Tromsø er etablert.  Aksjeselskapet skal drive med VVS og rørleggervirksomhet samt tilhørende butikkdrift. Styrets leder er Svenn Terje Gunge, mens Tom Hartvik Gunge er styremedlem.

It-selskapet Invenia as har skiftet daglig leder til Trygve Sanne Hardersen.

KALDSLETT PANORAMA AS er nyregistrert i Foretaksregisteret og har forretningsadresse i Ringvegen 104 i Tromsø. Formålet er å eie og utvikle eiendommer for utleie og salg. Daglig leder er Jon Egil Sørensen mens Einar Sørensen er styreleder.

SPAREBANK 1 REGNSKAPSHUSET NORD-NORGE AS har besluttet å innfusjonere EXACTO AS i Narvik.

ØKOVILLA AS deler opp selskapet. Følgende foretak er involvert i fisjonen: Økovilla as og Selskap under stiftelse. Dette selskapet har ikke fått tildelt organisasjonsnummer.

SKANSEN TROMSØ AS er nyregistrert. Formålet er utleie og utvikling av eiendommer, investering i andre selskap, og andre produkter/tjenester. Daglig leder er Tor Ormar Jessen.

Det nye selskapet TERRAC AS med forretningsadresse c/o BusinessOulu Sykehusvegen 23 i Tromsø. Selskapet skal tilby konsulentoppgaver innen industri og byggebransjen, samt investering i aksjer og andre selskaper, samt andre produkter/tjenester. Daglig leder er Jari Markus Hassinen.

Kommentarer til denne saken