Gå til sidens hovedinnhold

Ny medarbeider i Nord24.no

Artikkelen er over 4 år gammel

Silje Charlotte Solstad er ny medarbeider i Nord24.no.

Silje Charlotte Solstad (31) er tidligere journalist og redaktør i blant annet Nordlys. Hun er utdannet statsviter fra Universitetet i Tromsø, og har også studiepoeng i økonomi- og ledelsesfag. Som journalist er hun opptatt av det som påvirker hverdagen til mennesker: arbeidsplasser, samfunnsutvikling, økonomisk og sosial urettferdighet. I Nord24 håper hun å få skrive mye om framtidens Nord-Norge og Tromsø gjennom møter med menneskene som bor her.

Redaksjonen forøvrig er:

Redaktør Rune Endresen:

 

  • Har jobbet som journalist i Dagens Næringsliv i åtte år. Tidligere næringslivsreporter og avdelingsleder i Nordlys. Har også vært innom Finnmark Dagblad og Porsgrunns Dagblad.  Utdannet journalist, samt cand.mag med fagene kriminologi, psykologi og sosialantropologi. Kurs i datastøttet journalistikk og økonomi.

Journalist Linda Vaeng Sæbbe

 

  • Lang erfaring som næringslivsreporter og leder i Nordlys. Hun har mottatt flere priser for sin gravende journalistikk – blant annet for skandalen om Troms Kraft og datterselskapet Kraft & Kultur. Hun er utdannet journalist med tilleggsutdanning i økonomi, strategi og undersøkende journalistikk.

Journalist Torkil Emberland

 

  • Har over 20 års erfaring som journalist i Nordlys. Tidligere featurejournalist, og har portrettert et hundretalls av de mest fremtredende personene i Nord-Norge. Er godt kjent med folk, politikk og næringsliv i hele landsdelen. Kommer fra jobb som mediesjef i Nordlys. Utdannet fra Universitetet i Tromsø innen samfunnsfag og psykologi, har i tillegg kompetanse innen økonomi, IT og datasttøttet journalistikk.

OM NORD24.NO:

  • Nord24.no er en nettportal for næringsliv og samfunnsliv i Nord-Norge med løpende nyhetsoppdatering fra tidlig om morgen til sein kveld.

  • Nord24.no har hovedansvar for Vekst i nord, skatt, boligtall og økonomisaker.

  • Resepten er: Aktuell, vesentlig og kritisk journalistikk kombinert med et våkent blikk for gode og inspirerende suksesshistorier.

  • Nettportalen samler de viktigste nærings-og samfunnssakene fra Nord24, Nordlys, Avisa Nordland, Lofotposten, Ifinnmark, Fremover og Rana Blad - og siterer nasjonale, regionale og lokale aviser samt tidsskrifter og fagblad i enkeltsaker.

KONTAKT:

TIPS: tips@nord24.no

Silje Solstad: 970 42 736 (silje.solstad@nord24.no)

Torkil Emberland: 916 99 255 (torkil.emberland@nord24.no)

Rune Endresen: 416 85 708 (rune.endresen@nord24.no)

Linda Vaeng Sæbbe: 976 66 734 (linda.vaeng.saebbe@nord24.no)

Kommentarer til denne saken