Her kan du kjøpe en fritidseiendom like stor som 25 fotballbaner

Foto: Inviso v/Stig Jotun

Foto: Inviso v/Stig Jotun

Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

Eiendommer av denne typen er uvanlig å se til salgs i nærheten av Bodø, skriver Avisa Nordland.

- Jeg har vært med på å selge like store eiendommer i Gildeskål, Sørfold og Steigen. Men å finne så store eiendommer så nær byen, er litt sjelden.

Det sier megler Bjørnar Johansen i DNB Eiendom.

Mye utmark

Et nedlagt småbruk på Marvold i Saltstraumen ligger ute for salg akkurat nå. Eiendommen ligger ved kystriksveien og er på hele 178 mål. Det tilsvarer 25 fotballbaner.

- Mye av det er utmark, noe av det med skog. Så det er ikke alt som har like stor nytteverdi. Selve småbruket og innmarka er på 43 mål, sier megleren.

Hyttefelt?

Prisantydningen er i underkant av 1,4 millioner kroner.

Når prisen er satt såpass lavt som den er, har det blant annet sammenheng med at bygningsmassen på eiendommen er forfalt og trolig ikke kan berges.

Det er også en viss usikkerhet knyttet til mulighetene for utvikling.

- Av de som har vist interesse, er det blant annet folk som vurderer å sette opp et lite hyttefelt. Tidligere har det vært godkjente planer for bygging av 11 hytter på innmarka. Men den godkjenningen er utløpt på tid, så en kjøper må eventuelt søke på nytt, sier Bjørnar Johansen.

Mange tomter i markedet

Akkurat nå ligger det 18 fritidstomter ute for salg i Bodø gjennom Finn.no. 17 av dem har en størrelse fra 1.000 til 2.000 kvadratmeter.

De fleste av dem er priset til pluss/minus 350.000 kroner.

Artikkeltags