Janne Log har blitt ansatt som direktør for globale operasjoner, samfunn og kommunikasjon, skriver Norges Sjømatråd i en pressemelding i kveld.

Log har tidligere vært direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt på Handelshøyskolen BI og i Norges Landbrukssamvirke, og forlot nylig rådgivingsfirmaet Corporate Communications.

Hun ble kontaktet av Norges Sjømatråd torsdag i forrige uke, kun én dag før Geir Håvard Hanssen sluttet som kommunikasjonsdirektør.

Erstatter tre direktører

For tre dager siden ble det kjent at Sjømatrådet gjør en rekke omorgansieringer i styret noe som innebærer færre direktører med bredere kompetansefelt.

Det førte til at Hanssen sluttet som kommunikasjonsdirektør, en rolle som i tillegg til direktør for samfunn og globale operasjonerhar blitt overført til Janne Log.

Log er utdannet sosialøkonom fra Universitetet i Oslo, og har studert ledelse ved IMD i Lausanne, og starter i Sjømatrådet allerede onsdag, melder Sjømatrådet.

- Trengte jeg ikke lang tid

- Da jeg ble kontaktet av Sjømatrådet nylig, trengte jeg ikke lang tid på å bestemme meg. Norsk sjømat er landets viktigste merkevare. Jeg gleder meg veldig til å jobbe for sjømatnæringen, uttaler Log i pressemeldingen.

- Janne Log har tung ledererfaring og kommunikasjonsbakgrunn fra store organisasjoner. Hun er rett person til å levere de resultatene vi ønsker, uttaler Marianne Johnsen, styreleder i Norges sjømatråd i pressemeldingen.