I løpet av 2022 var det 280.086 gjester som tok turen til Tromsøbadet. Det er ny rekord for badeanlegget som ble åpnet i august 2019.

– Tallene tyder på at vi gjør mye rett, men vi ønsker alltid å forbedre oss. Vi er allerede godt i gang med prosesser hvor vi jobber med å bli bedre på flere områder, herunder flere kurs, treninger og konsepter, sier daglig leder Siv-Hege Helsing Schrøen til Tromsøbadets nettsider.

Rundt hver femte besøk er fra skole, idrett eller helsegrupper, mens øvrige gjester har vært betalende besøk.

Opplæringsbasseng

Tromsøbadet var i 2022 i ordinær drift uten smitteverntiltak, med unntak av januar måned.

I høst vil også et nytt basseng være klart til bruk – et opplæringsbasseng. Bassenget skal brukes til skolesvømming, kurs og til utleie for idrettslag og private grupper. I tillegg vil det være tilgjengelig for andre gjester.

– Dette vil gjestene sette pris på! Det nye bassenget vil gjøre oss bedre i stand til å imøtekomme den høye etterspørselen etter bassengflater, sier Schrøen.

God start på året

Tromsøbadet scoret også «utmerket» i Kundeundersøkelsen i 2022, som viste at 90 prosent av alle besøkende er fornøyde med Tromsøbadet.

– På Tromsøbadet jobber vi aktivt for at alle besøkende skal ha gode og unike opplevelser. Jeg tror, og håper, at vi har klart det i 2022, sier Schrøen.

Til tross for at Tromsø er blitt en «bompengeby», har starten på 2023 også vært rekordstor for Tromsøbadet.

I løpet av måneden tok 28.308 gjester turen innom badet. I januar i fjor var det 19.161 gjester, mens det var 23.687 gjester i januar 2021.