Har du lyst til å bli sjef i en topphemmelig ubåtbase? Her er stillingsannonsen

Gunnar Wilhelmsen på Olavsvern.

Gunnar Wilhelmsen på Olavsvern.

Artikkelen er over 5 år gammel
DEL
 

Olavsvern søker etter daglig leder.

- Vi har brukt den siste tiden til å berede grunnen. Vi har fått Exxon på plass som fuel-leverandør, oppgradert infrastrukturen, fått opp nye trafoer og fått i orden overnattingsfasilitene. Nå går vi over i en driftsfase og trenger en som kan sørge for at vi får leid ut resten av anlegget, sier Gunnar Wilhelmsen.

Forretningsmannen eier 45 prosent av Olavsvern Group etter at han tok initiativ til å kjøpe den tidligere tungt bevoktede marinebasen da den ble avhendet fra Forsvaret. Ambisjonen er å bli en klynge som kan betjene subseaaktivitet i Norskehavet og Barentshavet. Og den som vil bli daglig leder bør ha erfaring fra petroleumsbransjen og et bredt nettverk.

Les stillingsannonsen her

- Og mange av dem har jo stø kurs mot NAV nå?

- Kanskje. Eller kanskje de vil flytte på seg og ser at de her får en god utfordring. Plattformen er lagt, nå må stedet utvikles, sier Wilhelmsen.

De sikter seg inn på et internasjonalt marked, og internasjonal erfaring skader neppe på CV-en.

Olavsvern har på nyåret fått internasjonal oppmerksomhet etter at CNN først publiserte en artikkel som spekulerte i at deres russiske kunder hadde andre agendaer enn fredelig forskning. Wilhelmsen medgir at det har vært god reklame.

- Vi har gått verden rundt, og mange kjenner til Olavsvern nå.

- Må den nye daglige lederen snakke russisk?

- Nei, det er ikke noe krav.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken