Thon i Svolvær med ny frokostmedalje

Frokostsalen til Thon Hotel Lofoten i Svolvær.

Frokostsalen til Thon Hotel Lofoten i Svolvær. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

SVOLVÆR (Lofotposten): Thon Hotel Lofoten i Svolvær stakk av med andreplassen under Twinings Best Breakfast 2017. Kåringen fant sted torsdag i Oslo.

Thon Hotel Rosenkrantz Oslo fikk 3. plassen.

Dette i konkurranse med 400 hoteller.

Konserndirektør Morten Thorvaldsen i Olav Thon-gruppen, er godt fornøyd.

- Dette er veldig hyggelig. Jeg er kjempefornøyd, selv om Scandic Nidelven i Trondheim vant. Vi vil sørge for å skjerpe alt av kniver og komme tilbake neste år, sier Thorvaldsen.

Det er ikke tilfeldig at Thon stikker seg fram i konkurranser når det gjelder frokosten.

- Vi har lagt mye vekt på frokost og matopplevelser. I Svolvær har vi bygd om kjøkkenet, slik at kokkene ikke står bak en vegg. Vi vil ha dem ut, noe vi tenker blir hyggeligere for kundene, sier han.

- Hvilke tilbakemeldinger får dere?

- Kundene responderer bra. Servitørene er også veldig på. De føler sterkt at de er med i et team, sier Thorvaldsen.

I en pressemelding fra Thon Hotels, sier hotelldirektør Erik Taraldsen i Svolvær, at de nå har vært gjennom et år med renovering, utvidelser og store endringer.

- Ønsket og viljen blant personalet om at vi hver dag skal hevde oss i norgestoppen, og gi gjestene våre en god frokostopplevelse, har vært sterk. Det at vi satser på kvalitet i alle ledd, ikke bare på maten, men også på kunnskapen om maten og alle leverandørene våre er viktig. Jeg er sikker på at trivselen blant personalet smitter over på gjestene, og er det som gir det siste utslaget og fører til at vi er blant de beste, sier Taraldsen.

Torsdag kveld ble de tre vinnerne feiret av Twinings i Oslo.

Scandic Nidelven i Trondheim ble årets vinner.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken