Gå til sidens hovedinnhold

Kjøper opp igjen – nå har de snart 200 ansatte i Nord-Norge

Artikkelen er over 2 år gammel

Lofotregnskap går inn i SNN.

SpareBank 1 har gjennom Regnskapshuset Nord-Norge kjøpt opp et stort antall regnskapsfirma de siste par årene. Nå går også Lofotregnskap AS i Svolvær inn i 2019 med ny eier.

Selskapet har ni ansatte og er en viktig leverandør i regionen, med 190 næringslivskunder.

– Lofoten er et viktig område for oss. Gjennom dette oppkjøpet styrker vi satsingen vår, spesielt mot næringslivet, sier banksjef Geir Bringsli i SpareBank1 Nord-Norge i en pressemelding.

Størst i nord

Direktør Robert Aasnes i SpareBank 1 Regnskapshuset Nord-Norge forteller at de er største regnskapsaktør i Nord-Norge:

– SpareBank 1 Regnskapshuset Nord-Norge har bygd opp et av de største regnskapsselskapene i Norge med nesten 200 ansatte og et omsetningsestimat for 2019 på 180 MNOK. Det gjør oss til størst i nord, og rangert som nummer 2 i landet basert på vekst og resultat.

I Nord-Norge er det cirka 250 regnskapsbyråer med omsetning over 1 millioner per år. SpareBank 1 Regnskapshuset Nord-Norge vil etter oppkjøpet ha en markedsandel på 17 % i Nord-Norge.

195 ansatte

De har totalt 195 ansatte etter siste oppkjøp.

Lofotregnskap har hatt tre eiende aksjonærer: Odd Are Andreassen, Einar Sommerseth og Ulf S. Kielland. Andreassen blir nå avdelingsleder i Svolvær, og han svært fornøyd med å bli en del av SpareBank 1 Regnskapshuset Nord-Norge:

 – For oss er det viktigste at våre kunder nå får et enda bedre tilbud. Vi blir en del av et selskap som har betydelige muskler, samtidig som vi skal fortsette å både ha tilholdssted og å virke i Lofoten. Vi ser bare fordeler med å bli en del av et stort og solid finanskonsern som SpareBank 1 Nord-Norge.

Kommentarer til denne saken