AT Plan & Arkitektur har ansatt Sissel Engblom som ny administrerende direktør for selskapet. Sissel erstatter Mette Hoel som administrerende direktør. Hoel fortsetter i selskapet som HR/Administrasjonssjef, står det i en pressemelding som selskapet har sendt ut.

Engblom er utdannet sivilarkitekt fra AHO Oslo Arkitekthøyskole fra 1991. Hun har vært yrkesaktiv arkitekt i piloter for bærekraftig byutvikling i Norge, Sverige og Danmark, med spesialfelt innenfor urban transport-, bolig- og tidligfase utvikling.

AT Plan & Arkitektur er en totalleverandør av arkitekttjenester, med kontorer i Tromsø og Oslo.

- Jeg ser fram til å jobbe med og videreutvikle AT Plan & Arkitektur sitt høyt kvalifiserte team innenfor arkitekturfaget. Etter mange år med erfaringer fra Sverige og Danmark passer selskapets norske profil, sømløse kompetanse og sammensetning i prosjektene, veldig godt. Vi skal utvikle Norges ryggrad med selskapets unike stedsforståelse i hele landet, sier Engblom i en pressemelding.

– Vi er svært fornøyd med å få Sissel med på laget, sier Kjell-Are Vassmyr som er styreleder i AT Plan & Arkitektur.

Han fortsetter:

– Sissel har en unik bakgrunn og kompetanse som passer utmerket for vår strategiske retning om å videreutvikle vårt selskap både i sør og i nord.