Gå til sidens hovedinnhold

Styrker laget med disse to: - Eksempler til etterfølgelse

Næringslivet i Nord-Norge er i vekst og trekker talenter til regionen fra hele landet.

Derfor fortsetter KPMG oppbyggingen av det nordnorske teamet med to nye partnere.

– Det er svært gledelig å se at næringslivet i Nord-Norge blir stadig mer attraktivt for hele landet. Vi ønsker å være med på oppturen, og styrker laget vårt med to stjerner, Vilhelm Hoel og Remi Selsbakk, sier leder Gunnar Alskog i KPMG region Nord.

Vilhelm Hoel er tatt opp som partner i KPMG Norge med ansvar for forretningsområdet rådgivning i region Nord-Norge. Remi Selsbakk er blitt revisjonspartner i KPMG Bodø, det største revisjonskontoret i Nordland.

– Dette er folk som kjenner regionen og næringslivet svært godt og vet hva som skal til for å lykkes for bedriftene i området. Vi skal alltid gi tydelige råd, og der er Vilhelm og Remi eksempler til etterfølgelse, fortsetter Alskog.

KPMG Nord har kontorer i Mo, Bodø, Finnsnes, Tromsø og Alta, med 90 medarbeidere innenfor revisjon, rådgivning og juss.

Vil skape flere arbeidsplasser

Vilhelm Hoel er oppvokst på Senja, men har bodd i Tromsø i siden studietiden. Han kom til KPMG fra Troms Kraft i 2015, og er i dag leder for rådgivning i KPMG Nord-Norge – et forretningsområde som ble etablert og har vokst betraktelig siden Vilhelm kom om bord.

Nå har han ambisjoner om å skape enda flere arbeidsplasser.

– Hos oss skal kundene få rådgivningen som bidrar til vekst. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle sterke fagområder som skal komme kundene til gode, enten det er bærekraft, cyber eller dataanalyse. Vi driver prosesser fremover på en praktisk og målrettet måte for våre kunder, og vi mener at kraften i å knytte lokal kunnskap med det fremste vi kan tilby av nasjonal og internasjonal kompetanse er en vinneroppskrift. Det er dette som driver meg som leder, og jeg ser frem til at vi skal bidra til enda mer verdiskapning i Nord-Norge i årene fremover, sier Hoel.

KPMG i blodet

Remi Selsbakk er oppvokst i Rønvika i Bodø, og har KPMG i blodet. Han har vært i selskapet siden 2001, og skal nå ta en enda tydeligere rolle i å videreutvikle revisjonstjenestene i selskapet.

– KPMG er et globalt nettverk med over 200 000 mennesker, samtidig som vi har lokal kunnskap og et hjerte som banker for næringslivet i nord. Det er denne kombinasjonen som gjør at vi kan rekruttere de beste hodene. Vi er det største revisjonsselskapet i Nordland, og vi skal fortsette å levere de beste tjenestene innenfor revisjon, rådgivning og advokattjenester og dermed bidra til at kundene våre lykkes i tiden fremover, sier Remi Selsbakk.

Kommentarer til denne saken