Gå til sidens hovedinnhold

Øyvind Alapnes går av som hotellsjef på The Edge - får ny jobb i Clarion

Artikkelen er over 2 år gammel

Øyvind Alapnes (42) forlater jobben som hotelldirektør ved The Egde og blir ny Senior Vice President for Clarion Collection Hotel i Norden.

– Alapnes har utmerket seg som en sterk og samlende leder. Nå reiser han fra Nordens Paris for å lede Clarion Collection-hotellene i Norden. Vi gleder oss stort til å få Alapnes på plass i direktør-rollen. Han har alltid gjesten og gjestereisen i fokus, som er helt essensielt for å skape minneverdige gjesteopplevelser, sier Katalin Paldeak, COO i Nordic Choice Hotels, i en pressemelding mandag.

Alapnes har vært direktør ved hotellet i fem år.

– Det er på en måte litt uvirkelig at man skal forlate Clarion Hotel The Edge. Vi har fått til så utrolig mye gøy på kort tid. Jeg kommer aldri til å glemme de fantastiske ansatte som hjalp meg med å skape institusjonen Clarion The Edge. Nå starter en ny epoke og jeg er beæret av å få ansvaret for en hel hotellkjede. Clarion Collection er et fantastisk hotellprodukt som har høyeste ranking blant gjestene i Norden. Jeg gleder meg veldig til å starte reisen med alle ansatte på de nesten 60 hotellene i porteføljen, sier Øyvind Alapnes.

Om veien videre for Clarion Hotel The Edge, har Øyvind følgende å si:

– Forandring er sunt, og jeg ser virkelig fremover til at noen andre skal få videreutviklet og ta Clarion Hotel The Edge til neste nivå. Hotellet vil og skal alltid være et samlingspunkt for gode opplevelser, kultur i verdensklasse, utsøkt mat og gjester som kun søker det beste. Denne overgangen forteller at alle øyer er rettet mot Clarion Hotel The Edge. Dette er en talentfabrikk uten like.

Kommentarer til denne saken