Åpner ny direkterute fra Tromsø: Snart kan du fly til denne hovedstaden på et par timer

Til våren kan du fly direkte fra Tromsø til den finske hovedstaden Helsinki.

Til våren kan du fly direkte fra Tromsø til den finske hovedstaden Helsinki. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

(Nordlys) I mai 2018 åpner Finnair i samarbeid med Widerøe en ny direkterute fra Tromsø til Helsinki.

I en pressemelding skriver Finnair at det er en viktig del av selskapets vekststrategi å knytte flere destinasjoner i Norge til sitt Asia-nettverk.

Det blir satt opp daglige flygninger fra Bergen til Helsinki og én ukentlig mellom Tromsø og Helsinki - på lørdager.

Finnair fortsetter også å fly til Bergen via Stockholm. Begge de nye rutene korresponderer med Finnairs ruter til Asia, i tillegg til destinasjoner i Europa.

I en pressemelding skriver Robert Lönnblad, sjef i Finnair Skandinavia, følgende:

– Vi er veldig glade for å kunne tilby direkteruter fra Bergen og Tromsø. Nordmenn elsker å reise til Asia, og nå får våre norske kunder nye sømløse forbindelser til de 19 byene vi flyr til i Asia, i tillegg til over hundre forskjellige destinasjoner i Europa, via Helsinki.

Finnair har også som mål å gjøre Tromsø og Bergen mer tilgjengelig for asiatiske reisende. At Finnair utvider nettverket, åpner for nye muligheter for samarbeid mellom Østen og Norge, spesielt med tanke på turisme.

- Vi ser at Norden stadig blir mer populært som destinasjon, og vi vet at de asiatiske kundene våre vil sette stor pris på det nye tilbudet, skriver Lönnblad.

Rutene flys med Widerøe-fly, mens salg av billetter og markedsføring gjøres av Finnair. Service ombord i flyet er basert på Finnairs servicekonsept.

Artikkeltags