Dette lokalet står tomt midt i gågata i Tromsø. Men det varer ikke lenge

Artikkelen er over 3 år gammel

Nå har det kommunale prosjektet levende lokaler fått disponere arealet, og vil ha tromsøværingenes ideer til hva det bør brukes til

DEL

(Nordlys) Prosjektet Levende lokaler har fått disponere Storgata 108 fra 1. april til 20. juni. Nå vil de fylle lokalet med dine ideer.

Det forteller Tromsø kommune på sine hjemmesider.

- Storgata 108, som ligger nord for Veita i Storgata, står tomt, og er nå klart til å fylles opp med kreativitet, handel eller noe helt annet. Lokalet skal brukes til å teste ut aktiviteter som er viktige for byen, enten i form av ny type handel, møteplasser eller noe annet som skaper liv og dynamikk, skriver kommunen.

Nå vil de ha dine ideer til hva lokalet bør fylles med og inviterer til informasjonsmøte 14, mars på Rådhuset om prosjektet og lokalet.

Prosjekter som gir noe nytt og ekstra til byen og bidrar positivt til profilering av lokalene og nordbyen prioriteres. Det er mulig å kjøre flere prosjekter samtidig eller etter hverandre i perioden.

Om prosjektet forteller de at Tromsø kommune er plukket ut som pilotkommune sammen med Arendal og Lærdal, og skal de to neste årene undersøke og forske på hvordan utnytte potensialet de tomme lokalene i sentrum har, skriver de.

Levende lokaler er et stedsutviklingsprosjekt fra Norsk design- og arkitektursenter.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken