Nå kommer det en helt annen butikk hit i Tromsø sentrum

Klesbutikken Drømmedama stenger dørene. Inn kommer Synsam.

Klesbutikken Drømmedama stenger dørene. Inn kommer Synsam. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Optikerkjeden Synsam åpner ny butikk i Tromsø sentrum.

DEL

(Nordlys) Etter at Jacob Friis avsluttet samarbeidet med Synsam, har optikerkjeden letet etter nye lokaler for en Synsam-butikk i Tromsø sentrum.

- Det er viktig for Synsam å kunne tilby sine kunder en ny og oppdatert butikk i Tromsø sentrum. Etter at vi avsluttet samarbeidet med Friis så har våre kunder måttet reise til Pyramiden for å handle hos Synsam og det er ikke holdbart i lengden, sier direktør for Oppkjøp og Etablering Petter Hagfors i Synsam.

Flytter inn hos «Drømmedama»

Nå har de funnet de rette lokalene i Storgata 51, i lokalene til klesbutikken «Drømmedama» som nå stenger dørene.

LES MER: Satset i sentrum for tre år siden. Nå legger motebutikken ned i Storgata

Hagfors sier daglig leder ikke er på plass ennå, og at de heller ikke vet når den nye Synsam-butikken vil åpne dørene. Det er heller ikke avgjort hvor mange ansatte butikken totalt skal ha, men Hagfors anslår at det blir fire eller fem ansatte.

Viktig område

Han sier Tromsø er et viktig område for Synsam.

- Vi har allerede mange kunder i Tromsø som har handlet hos Synsam og som ønsker å fortsette med det. Tromsø er også et stort og voksende marked med mange tilreisende fra omliggende områder og en stadig økende turistnæring. Dessuten er Tromsø en studentby med tilflyttere fra andre deler av Norge som gjerne vil fortsette å handle hos Synsam, sier Hagfors.

Om konkurransen i Tromsø sentrum sier Hagfors følgende:

- Vi mener at Synsam bidrar med noe som ikke finnes fra før i Tromsø. Med vår satsning på brille-abonnement og en stor avdeling rettet direkte mot sport og utendørsaktivitet så har vi noe ingen andre aktører har.

Artikkeltags