- Utnevnelsen henger svært høyt for Mystore.no. Det er kun en håndfull andre selskap i hele Skandinavia som er Google Premier SMB Partner. Mystore.no er den første e-handelspartneren i Norden som har fått denne prestisjefylte betegnelsen fra Google”, sier Rudi Thomassen, Chief Commercial Officer i Mystore.no i en pressemelding.

Tromsø-selskapet er Norges største plattformleverandør innen e-handel og er svært stolt over at Google innleder innleder et strategisk partnerskap med Mystore.no som Google Premier SMB Partner.

- De digitale markedsførerne hos Mystore.no, ledet av Gustav Öman, har det siste året jobbet kontinuerlig med å heve kundenes markedsføring. Som Google Premier SMB Partner er Mystore.no nå effektivt rustet til å benytte seg av teknologi og markedsføringsverktøy fra Google på et helt nytt nivå. Dermed kan Mystore.no hjelpe butikker enda bedre med å øke deres rekkevidde og trafikk gjennom en av de desidert viktigste markedsføringskanalene på nett, melder Mystore.no i en pressemelding.

- Mystore.no sitt strategiske partnerskap med Google passer perfekt med Mystore.no sin visjon om å gjøre handel enklere. Vi leverer ikke bare butikkløsninger - vi hjelper også våre kunder å lykkes på nett. Vi stiller stadig tøffere krav til oss selv, og samarbeidet med Google gir oss ytterligere tyngde i forhold til å drive riktig trafikk til våre nettbutikker, som igjen gjør at konsumentene enklere finner det de er på jakt etter, uttaler Thomassen i meldingen.

- Nordiske forbrukere er blant de mest internettkyndige i verden. Derfor er det svært viktig at små og mellomstore bedrifter i Norden kan oppfylle behovene til kundene sine på nettet på en effektiv måte. Partnerne vi samarbeider med, spiller en avgjørende rolle når vi skal hjelpe små og mellomstore bedrifter i Norden med å oppnå nettopp dette, sier Jonas Hernlund, Head of Channel Sales/Partnerships Northern Europe – i pressemeldingen.

LES OGSÅ: Suksessbedriften ansetter én ny medarbeider i måneden

FAKTA:

Mystore.no er Norges største plattformleverandør innenfor e-handelsbransjen og håndterer ordrer for flere milliarder norske kroner for over 1500 nettbutikker. I tillegg til å drive med netthandel leverer selskapet også skybaserte kassasystemer. Mystore.no ble etablert i 2006 og har de siste 10 årene utelukkende jobbet med e-handel og tjenester relatert til dette.