Gå til sidens hovedinnhold

Utested i Tromsø legger ned

Artikkelen er over 4 år gammel

- I forbindelse med omstrukteringer av lokaler hos Stortorget 4 AS i løpet av 2017 har eierene av Frost valgt å legge ned driften av utestedet, opplyser booking/arrangementsansvarlig Rune Bræck i en pressemelding.

Videre skriver han at inntjeningen til utestedet har ikke vært som forventet, noe som medfører at eierne vurderer at den beste løsningen vil være å leie ut lokalene til andre intressénter:

- Det er i denne forbindelse IKKE snakk om konkurs for Frost, men en styrt avvikling av driften, opplyses det, og de legger ikke skjul på at det har vært utfordrende å drive nattklubb i tredje etasje i Tromsø.

- Samtidig så flyttet utestedet DRIV fra nordbyen til sørbyen, noe som igjen medførte at mange potensielle kunder endret sine utelivsvaner, og herunder utesteder de besøker. For de ansatte på Frost medfører dette ingen dramatikk. De fleste har fått tilbud om å jobbe videre for eierne på henholdsvis Rogers eller Kaia Bar & Bistro. Noen ansatte ønsket ikke å fortsette i utelivsbransjen, andre har fått jobb hos andre utelivsaktører i byen.

Siste åpningsdag for Frost blir lørdag 25. februar, ifølge pressemelding.

Utestedet Rogers vil fortsette driften som før og de kan ikke kommentere hvem som skal inn i lokalene til Frost.

Kommentarer til denne saken